Ajankohtaista

  • Englanti   Espanja   Italia   Kiina   Ranska   Ruotsi   Saksa   Venäjä

  • Ilmainen palvelu

Vuokrattavana luksushuvila Kreikassa

Haluamme tarjota yrityksille ja yrittäjille paikan, jossa voi tarvittaessa yhdistää työn sekä loman.

Myös suurempikin perhe viettää täällä rentouttavaa vapaa-aikaa!

Ota yhteys meihin ja varaa huvila omaan käyttöösi! Tämän sivun alalaidasta löydät hinnaston, varaustilanteen sekä linkin videoon huvilan sisältä.

Huvilassa voidaan myös järjestää erilaisia tilaisuuksia, kuten häitä, merkkipäiviä, suku- tai työkokouksia sekä lyhyt kursseja.

              Yleisnäkymä Kreetalta

Tämä luksushuvila sijaitsee vain 5 kilometrin ja 15 minuutin automatkan päässä Hanian keskustasta ja vajaan kilometrin kävelymatkan päässä Kreikan länsirannikon hiekkarannoista. Koe mitä saarella on tarjottavana ja palaa sen jälkeen huvilan hienostuneen arkkitehtuurin, kadehdittavien palveluiden ja nautintojen äärelle.

Huvila Villa Joy pihalta  

            Huvila puutarhalta päin                       

Huvila sijaitsee mäen päällä ja sen viidessä tasossa sijaitsevat tilat ovat ylelliset. Rehevässä puutarhassa on kristallinkirkas uima-allas, josta on näkymä kaupunkiin ja merelle. Uima-allas (ei lämmitystä) on jaettu kahteen osaa: porealtaaseen sekä mantelin muotoiseen syvään altaaseen.

Pihapiirin riippukeinu
                     Pihapiirin riippukeinu

Yksinkertaisiin, mutta ylellisiin, sisätiloihin tulvii valoa lukuisista suurista ikkunoista. Huvilan monitahoisen pohjapiirustuksen ansiosta kaikki viisi makuuhuonetta ovat erillään toisistaan. Suurimmissa makuuhuoneissa on omat kylpyhuoneet poreammeella tai suihkulla sekä henkeäsalpaava maisema. Pienemmissä makuuhuoneissa on jaettu kylpyhuone. Vierashuone on erillään ja siihen sisältyy oma keittokomero sekä kylpyhuone.

 

                         Oleskelutilat

                                  Keittiö 

Huvilassa voit nauttia lomastasi ja hyödyntää monia palveluita. Ruokaostokset, tuore leipä, kala, luonnon tuotteet sekä viini ja alkoholijuomat toimitetaan suoraan ovellesi. Halutessasi kokki esivalmistelee aterian paikan päällä.

                                Yläaula

                           Makuuhuone 1

                                Kylpyhuone 1

Huvilalla on mukava kuntosali sekä toiveiden mukaan paikalle on mahdollista saada eri lajien henkilökohtaisia kuntovalmentajia, jotka ohjaavat mm. joogaa, tai-chi:tä, kamppailulajeja ja tanssia. Harrastusten jälkeen voit pulahtaa omaan poreammeeseesi!

Aikaa voi viettää myös esimerkiksi purjehdusretkillä tai kreikkalaisen viininmaistiaisissa.

                Sukeltajan paratiisi

Haniassa yhdistyvät arkkitehtuuri ja arkeologia sekä vilkas yöelämä. Vanhassa kaupungissa on kirjaimellisesti kerroksittain eri tyylejä. Luonnon historia ja koruton kauneus jatkuu aina vuorilta merelle. Hania on paikka, josta voi inspiroitua, siihen voi sukeltaa tai sen läpi voi purjehtia.

 

 

Ohjehinnasto 2020

Huvilan saa käyttöön tulopäivänä klo 16-19 välisenä aikana ellei toisin sovita. Huvilan luovutus lähtöaamuna klo 10.00. Sekä tulo- että lähtöajat ovat sovitettavissa lentokoneen lähtöaikoihin.

Ajankohta
4 -6
vierasta
7-8
vierasta
9-10
vierasta
D : 21 loka -
     29 huhti
€310/yö
€2170 vko
 
€350/yö
€2450 vko
 
€370/yö
€2590 vko
C : 30 huhti -
     23 kesä,
     22 syys -
     20 loka
€2700 vko
€3200 vko
€3900 vko
B : 24 kesä -
     14 heinä,
     26 elo -
     23 syys
€3500 vko
€4200 vko
€4900 vko
A : 15 heinä -
     25 elo
€5700 vko
€5900 vko
€6600 vko

Viikkovuokraan sisältyy 7 vuorokautta. Mikäli loman ajankohta menee useamman hintakategorian yli, käytetään yökerrointa kokonaisvuokran laskemiseksi.

* Joulu ja pääsiäinen kuuluvat C-kategoriaan. 

Mikäli olet halukas vuokraamaan huvilan pidemmäksi ajaksi, tulemme hinnassa vastaan!

Tarkista saatavuus tästä!   Valkoinen väri merkitsee vapaata.

Voit tehdä varauksen tästä!


Hintaan sisältyy: "Yllätys"-tervetulopaketti, päivittäinen "house-keeping" palvelu, ilmastointi ja keskuslämmitys, kuntosali, kotiteatteri, Wi-Fi Internet yhteys, Satellite, 42" taulu TV ja DVD, kaasu BBQ-grilli, pesukone ja kuivain.

Maksulliset lisäpalvelut: Edestakaiset lentokenttäkuljetukset, 24-h portinvartijapalvelut, yksityiskokki ja ruokatarjoilu, ruokatoimitukset, viini ja alkoholi, yksityiset purjehdusretket ja venevuokraus, henkilökohtainen kuntovalmentaja, yoga/tanssin ohjaus, päivittäiset retket ja kiertoajelut, paikalliset kokkikurssit, erikoistilaisuuksien suunnittelu, hieronta ja kauneudenhoitopalvelut, lastenhoito.

Katso myös 360° panorama video huvilan tiloista! 

Hanian 10 vrk:n sääennusteeseen tästä.   Lähde:Foreca

Voit jo nyt varata huvilan omaan käyttöösi! Kysy lisää meiltä! Myös suorat lennot saat varattua kätevästi kauttamme!

Ratkaisupalvelumme