Ajankohtaista

  • Englanti   Espanja   Italia   Kiina   Ranska   Ruotsi   Saksa   Venäjä

  • Ilmainen palvelu

Yrittäjän sijaispalvelu SIPA®-valmennukset

Hakuaika on päättynyt.

Haastattelut suoritetaan vkon 12 aikana.

Kotkan koulutus alkamassa pe 23.3.!

Lataa esite tästä

Yrittäjän sijaispalvelu SIPA® on hyvä vaihtoehto silloin kun halutaan työllistää ja työllistyä. Se mahdollistaa kaikille pien- ja keskisuurille yrittäjille säännölliset vapaapäivät lepoon sekä yrityksensä että itsensä kehittämiseen.

Yrittäjänaisten Keskusliitto ry on myöntänyt Marjo Ansakselle Sipa®-valmentaja -nimen käyttöoikeuden sekä tehnyt valtakunnallisen Sipa®-valmentajasopimuksen Ansas Oy:n kanssa.

SIPA®-valmennuksessa valmennetaan yrittäjille sijaisia laatukäsikirjan mukaan. Haluatko sinä valmentautua ja auktorisoitua yrittäjän sijaiseksi Kymenlaaksossa tai muulla paikkakunnalla Suomessa? Mikäli teidän alueellanne ei ole SIPA® vielä käytössä, projektoi Ansas Oy sen tilauksestanne sinne, yhteistyössä julkishallinnon ja yrittäjäjärjestöjen kanssa.

 
SIPA® - YRITTÄJÄN SIJAINEN
on oman alansa ammattilainen. Hänet on valmennettu ja auktorisoitu tehtäväänsä. Hän on allekirjoittanut erityisen Sipa-lupauksen, jolloin yhteistä kaikille sijaisille on sitoutuneisuus, joustavuus sekä toiminnan ehdoton luottamuksellisuus. Vain auktorisoidulla sijaisella on oikeus päästä www.sipa.fi –rekisteriin.


Euroopan Sosiaalirahasto ja Yrittäjänaisten Keskusliitto ry on toteuttanut vuosina 2005-2007 valtakunnallisen yrittäjien sijaispalvelu SIPA®-hankkeen pilottina.


SIJAINEN AUTTAA YRITTÄJÄÄ

  • Yllätyksellisissä tilanteissa ja ruuhkahuipuissa
  • Vapauttaa yrittäjän liiketoiminnan kehittämiseen, markkinointiin, koulutukseen tai muuhun asioiden hoitoon
  • Tuo erityisosaamista yrityksen kehittämistarpeisiin joustavalla tavalla
  • esimerkiksi: markkinointia, messuesittelyt, kielitaitoa, tietotekniikkaa, internetosaamista, toimisto- ja taloustehtävien hoitoa
  • Madaltaa kynnystä ensimmäisen työntekijän palkkaamiseen
  • Helpottaa työn ja perheen yhteensovittamista
  • Mahdollistaa yrittäjälle vapaapäivän tai loman
  • Miten Sinä haluat, että Sijainen helpottaa arkeasi?

Yrityksen arkityö vie usein pien- ja yksinyrittäjän ajan ja voimavarat. Aikaa ei tunnu jäävän toiminnan kehittämiseen tai välillä edes riittävään lepoon. Tarvetta satunnaiselle työntekijälle löytyisi, mutta kynnys vakituisen työntekijän palkkaamiseen tuntuu liian korkealta.

Sijainen on helppo ja turvallinen tapa saada tilapäistä ja joustavaa apua yrityksesi vaihteleviin tarpeisiin.

Ratkaisupalvelumme