Ajankohtaista

  • Englanti   Espanja   Italia   Kiina   Ranska   Ruotsi   Saksa   Venäjä

  • Ilmainen palvelu

Yksilön konsultointi

Yksilötasomme konsultointi lähtee liikkeelle aina yksilön kuulemisesta ja ongelmien tarkastelusta sekä yhteisestä toimenpidesuunnitelmasta löytää niihin ratkaisut. Ongelmanratkaisu määritellään yleensä uusien ratkaisujen luomiseksi kysymyksiin, joihin ei ole olemassa valmiita ratkaisuja. Ongelmanratkaisuna emme pidä tiedon kaavamaista soveltamista. Pyrimme yhdessä yksilön kanssa hahmottamaan hänen ongelmansa ja jakamaan sen osaongelmiin jne. Ongelmanratkaisun myötä myös yksilön ajatteluprosessit aktivoituvat ja muuttuvat. Yleensä jo muutaman tunnin keskustelun jälkeen yksilön ongelmat pystytään toteamaan. Niihin mietitään yhdessä tavoitteenasetanta-, kehityssuunnitelma ja toimenpideohjelma yksilön toiveiden mukaisesti.
 
Tästä yksilön peruskonsultointista on hyvä lähteä liikkeelle silloin kun tuntuu, että tämän hetkinen elämäntilanne on niin "solmussa" ettei tiedä mitä pitäisi tehdä.
 
Yksilötason konsultointitunnit maksetaan aina ennakkoon. Ansas Oy:n yksilötason konsultointi ei kuulu terveyspalvelujen toimialaan eikä sairaanhoidon piiriin.

 
Pyydä tarjous

"Burn-out", masennus tai psyykkinen trauma

Ansas Oy tukee yksilöä muutoksessa ja haluaa auttaa vaikean ajan yli. Tämän johdosta Ansas Oy on tehnyt ja tekee yhteistyösopimuksia yksityisten terapiapalveluja tarjoavien yritysten kanssa kaikkialla Suomessa.

Lisää paikkakuntia tulossa.

 HELSINKI

 KOUVOLA 

 VARKAUS

Yksityinen psykologi ja/tai psykoterapiapalvelujen tuottaja - haluatko yrityksesi sivuillemme? Ota yhteyttä

Taloudellisissa vaikeuksissa olevalle

Tiesitkö, että voit Suomessa hakea ilmaista velkaneuvonta-apua?
Jos taloudellinen tilanteesi muuttuu, laita menot ja tulot tasapainoon.  Miten?
Lue lisää kuluttajaviraston sivuilta.

Hae apua ajoissa velkaongelmiin

Kuntien talous- ja velkaneuvojat auttavat esimerkiksi taloudellisen tilanteen kartoittamisessa ja neuvotteluissa velkojien kanssa.

Takuu-Säätiö myöntää takauksia pankista nostettavaan järjestelyluottoon velka- ja maksuvaikeuksissa oleville yksityishenkilöille. Lainalla voit saada velanhoitomenot hallintaan ja velkaantuminen päättyy.

Viimeisenä vaihtoehtona ratkaista ylivelkaantumistilanne on hakea yksityishenkilön velkajärjestelyä oman kotipaikan käräjäoikeudelta. Talous- ja velkaneuvojat auttavat sovintoneuvotteluissa ja sovintoehdotuksen miettimisessä.

Lisätietoa

 

Ratkaisupalvelumme