Ajankohtaista

  • Englanti   Espanja   Italia   Kiina   Ranska   Ruotsi   Saksa   Venäjä

  • Ilmainen palvelu

Vuokraa kolmio Hanian vanhasta kaupungista!

Tämä moderni ja eri tyylisuunnilla sisustettu kolmio vanhassa ja kunnostetussa rakennuksessa, viehättävällä umpikujalla Hanian venetsialaisessa satamassa.

Kävelykadulla sijaitsevaa huoneistoa lähellä on lähellä joitakin hienoimpia ravintoloita. Meri on vain parin minuutin kävelymatkan päässä. Lähimmät nähtävyydet ovat bysanttilainen museo, San Salvadoren linnoitus ja Merimuseo. Hieman kauempana löydät Etz Hayim synagogan, arkeologisen museon ja Egyptin Light Housen, kaupungin maamerkin. Lähin uimaranta on 500 metrin päässä ja sinne pääset viehättävää merenrantapolkua pitkin kävellen. Lähimpään pieneen ruokakauppaan kävelet muutamassa minuutissa. Lähimpään super marketiin matkaa jalkaisin kuluu noin 15 minuuttia. Ulkomarkkinatori on joka torstai noin 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Tämä arkkitehtoninen helmi on täydellinen majoitus sekä romanttinen piilopaikka vaikka pienelle perheelle.

Vuokraamme kolmiota, joka on puhtaan valkoinen aina lattiasta kattoon asti. Makuuhuoneita on 2 kpl. Hinta riippuu henkilöiden määrästä, vuokra-ajankohdasta sekä vuokraviikkojen määrästä. Huoneistossa ei ole pyykinpesukonetta. Pyykinpesukoneen saa kiinteistöön kuitenkin niin sovittaessa. Lähellä on myös edullinen pesula. Kysy meiltä kolmion hintaa, mikäli kyse on useista kuukausista. Kuvien alla näet ohjehinnaston.

Pääsisäänkäynnin ovi johtaa suoraan oikealle sijoittuvaan olohuoneeseen. Alakerran keittiössä on toinen ulko-ovi, joka johtaa toiselle kadulle. Alakerrassa on siis olohuone ja keittiö, missä on sähköuuni ja pieni jääkaappi. Tiskikonetta ei ole.

Huoneiston 3. kerroksen makuuhuoneen kautta pääsee kattoterassille. Näkymät avautuvat umpikadulle. Tästä ei ole näkymää merelle.

Kun astut huoneistoon sisään, tulet suoraan olohuoneeseen. Ovi on vasemmalla ja myös olohuone sijoittuu vasemmalle sivulle. Huomaat portaat, joissa on pienet säilytyslaatikot. Kaappitilaa huoneistossa on vähän.

Tämä kuva on 2. kerroksen aulasta. Siinä on nojatuoli, mistä saa tarvittaessa lisävuoteen. Taustalla näet erittäin jyrkät "kirja-askelmaportaat", missä ei ole käsikaidetta.

Raikas 2. kerroksen päämakuuhuone.

Ohjehinnasto 2016

Huoneiston saa käyttöön tulopäivänä klo 16-19 välisenä aikana ellei toisin sovita. Huvilan luovutus lähtöaamuna klo 10.00. Sekä tulo- että lähtöajat ovat kuitenkin joustavasti sovitettavissa lentokoneen saapumis- ja lähtöaikoihin. Vuokralaisen valinta on aina viime kädessä kiinteistön omistajan päätettävissä. Hänellä on oikeus hyväksyä tai hylätä vuokralaisen tarjous.

Ajankohta
Vuoro-
kausi-
hinta 
Viikko-
hinta
8 yötä
Alennus-%
lisäviikoista
D : 22 loka -
     30 huhti
€90
 
€ 720 vko
 
1.vko ei ale
C : 01 touko -
     24 kesä,
     23 syys -
     21 loka
€135
€1080 vko
2. vkosta ale -10%
B : 25 kesä -
     15 heinä,
     27 elo -
     24 syys
€168
€1344 vko
3. vkosta ale
-20%
A : 16 heinä -
     26 elo
€178
€1424 vko
4. vkosta ale
-30 %

Hintoihin sisältyvät sähkö- ja vedenkäyttö sekä siivous.

Ratkaisupalvelumme