Ajankohtaista

  • Englanti   Espanja   Italia   Kiina   Ranska   Ruotsi   Saksa   Venäjä

  • Ilmainen palvelu

Ansas™ askeleet yrittäjyyteen

Yhtiön irtisanoessa tuotannollisista ja taloudellisista syistä

Ansas Oy ajaa toimeksiantajayrityksen etua, ollen kontaktipintana tuotannollisista ja taloudellista syistä irtisanottuihin, jotka haluavat perustaa oman yrityksen. Ansas hoitaa koko yritystukiprosessin joko yhtiön jo olemassa olevan käytännön mukaisesti tai sitä kehittäen. Yhteistyökumppaneita ovat mm. julkishallinto ja yhtiön HR-organisaatio. Julkishallinto tekee sille kuuluvan osuuden Suomessa vallitsevan normaalikäytännön mukaisesti.
 
Yrittäjyydestä kiinnostunut henkilö ottaa yhteyden Ansakseen. Kerromme kuinka yritystukiprosessi etenee ja mitä tulee tehdä missäkin vaiheessa ja auttaa käytännön asioissa siten, että yrittäjä voi aloittaa liiketoimintansa.

Olemme tarvittaessa läsnä jo ensimmäisissä irtisanovan yhtiön järjestämissä info-tilaisuuksissa.

 

Irtisanotun yksilön saama etu

Irtisanottu pääsee Ansaksen tuella nopeasti kiinni uuteen alkuun yrittäjänä ja työllistää näin itse itsensä. Yksilö pystyy käynnistämään tietyn konsulttituntimäärän jälkeen oman yritystoimintansa. Yhtiö voi halutessaan rajata tämän tuntimäärän ennakkoon. Yrittäjäksi aikovalla on kaiken aikaa Ansas henkilökohtaisena tukijana ja kannustajana käytettävissään. Tapaamiset pyritään järjestämään irtisanottujen toimipaikkakunnalla, siten että tapaamisajat ovat peräkkäin.
 
Yksilölle Ansas Oy:n tarjoama palvelu on maksuton.
Konsultointipalkkion maksaa irtisanova yhtiö.

Yritystoiminnan jo käynnistäneille

Tarjoamme tukeasi sinulle, joka olet jo käynnistänyt yritystoiminnan, mutta tuntuu ja näyttää siltä, että kaikki osa-alueet eivät vielä toimi. Voimme miettiä yhdessä toimenpiteitä, jos yrityksen kannattavuutta on parannettava, kun halutaan lisää asiakkaita tai yrityksen toiminta kaipaa muutosta.
 
Yrityksen perustaminen on henkisiä ja aineellisia energiavaroja kuluttava tapahtuma. Silloin kun tuntuu siltä että tarvitsisit kokeneen asiantuntijan apua ja tukea - olemme käytettävissänne!
 
Voimme yhdessä keskustella tarpeenne sisällöstä. Suomen kehitysalueista ja aiheestanne riippuen, konsultointipalkkioomme on mahdollista saada ELY-keskukselta tukea. Tämä tuki on harkinnanvarainen ja siitä päättää toimialueenne ELY-keskus.

 "Alkavan yrittäjän infopäivä"

Järjestämme julkishallinnon tilauksesta puolen tai koko päivän tilaisuuksia, liittyen alkavan yrityksen perustamiseen. Tällöin tulee tarkasteltua yrittäjäominaisuuksia ja yrittäjän ammattitaitovaatimuksia. Tutustutaan liikeidea-ajatteluun sekä sen hyödyntämiseen suunnittelun perustana. Keskustellaan toimintaympäristön ja kilpailutilanteen merkityksestä sekä siitä kuinka liikeidea selkiytyy ja täsmentyy.

Tarkastelemme pääomantarvetta sekä erilaisia rahoitusvaihtoehtoja. Onko yrityksesi toiminnalla kannattavan toiminnan edellytyksiä? Yritysmuodot ja oman yritysmuodon valinta. Läpikäydään myös epäonnistumisen uhkakuvat.

 

Ratkaisupalvelumme