Ajankohtaista

  • Englanti   Espanja   Italia   Kiina   Ranska   Ruotsi   Saksa   Venäjä

  • Ilmainen palvelu

Konsultointiosakeyhtiö Ansas vastaa nykypäivän eri teollisuudenalojen ja elinkeinoelämän liiketoiminnan kehityshaasteisiin ainutlaatuisella konseptillaan. Teemme johtamisjärjestelmäkonsultointia sekä auditointeja että sertifiointeja.

Ansas tarjoaa vahvaa osaamistaan eri kokoisille yrityksille toimialasta riippumatta. Marjo Ansas toimii johtavana arvioijana ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 sekä ISO 45001:2018 ja tekee akkreditoitua hallintajärjestelmien sertifiointia yhden maailman johtavimman sertifiointilaitoksen - DNV Business Assurance Finland Oy:n lukuun. Tällöin arvioidaan yrityksen johtamisjärjestelmien vaatimustenmukaisuutta kansainvälisten standardien vaateisiin peilaten ja mitataan, kuinka hyvin organisaation järjestelmät tukevat liiketoimintaprosesseja ja rakentavat pitkällä tähtäimellä kestävää liiketoimintaa ja sen kehittymistä. 

Tarjoamme myös standardikoulutusta esim. johtoryhmille tai sisäisille arvioijille. 

Lisäarvona tuottavina palveluina tarjoamme käännöspalveluita useammalla kymmenellä kielellä. Myös viralliset ja ns. leimalliset käännökset kuuluvat palveluvalikoimaamme.  


Ratkaisupalvelumme